Innerpassioncrea

Schilderen met passie

Innerpassioncrea

"Innerpassioncrea" is een helende kaartenset die rust en inzicht brengen bij jezelf.

Elke kaart is een uniek olieverfschilderij. De tekst bij elke afbeelding werd door Daisy zelf gechanneld.

De kaartenset bestaat uit 18 kaarten. Elke kaart refereert naar een krachtige energetische poort hier op aarde. (Uitleg over energetische poorten zie verder!)

In deze tijden is het niet moeilijk om u af te stemmen op de hogere dimensies die zich steeds meer en meer aandienen. Tijden breken aan van inzicht en diepe meditatie. In ons innerlijke zijn ligt de kracht van ons bestaan. Om daarin door te dringen heb je moed en vertrouwen nodig. De kracht om door te zetten en iets NEER te zetten. DAADKRACHT. Vanuit dit gegeven is het aangewezen om in je diepste innerlijke zijn te graven en te kijken wat je daaruit kan leren. Telkens weer worden we op onszelf geworpen om in onze kracht te komen. Vanuit dit gegeven krijg je de kracht om daaruit te leren. Mensen zijn mooie wezens die een zekere taak hebben om die uit te oefenen. Ga in die mooie energie om jezelf te ontdekken, te groeien, te kijken waar je in dit leven staat en waaraan je nog iets kan verbeteren. Dat is de taak die je te doen staat... werken aan jezelf. Werken aan de taak die voor jou is weggelegd in dit leven. Grijp deze kans met beide handen aan en creëer voor jezelf mooie kansen om dit waar te maken.

Maak er iets moois van. Het is je gegund. Van harte!

Licht en liefde lachen je toe.

Liefde en licht zijn je deel.

Een kaartenset bestellen kan via 'contact'. 

Schilderen met passie


Het tekenen en schilderen heb ik reeds van jongs af aan!

Creativiteit is mijn specialiteit!

Maar vanaf 2000 ben ik pas echt actief met schilderen begonnen.

De passie waarmee ik mijn schilderijen maak, komen voort uit mijn eigen omgeving, gevoelens, emoties en intuïtie.

Vooral de kleuren springen in 't oog.

Met veel gevoel komen de werken tot stand.

Ik durf wel stellen dat ik heel erg veelzijdig ben in mijn schilderwerken, ik schilder zowel abstract, intuïtief, modern als levensecht!

Mysterieuze en levensechte portretten geef ik op mijn eigen kunstzinnige wijze weer, waarbij ik vooral met kleuren speel.

Voor de ogen van een gelaat heb ik een zwak: "Ogen moeten spreken!"... Ogen zijn de spiegel van jezelf, die moeten vooral tot uiting komen op het doek!

Een schilderij is 'passie'... zonder een goed gevoel kan ik niet aan mijn schilderijen beginnen, dat positieve uit ik in elk werk, met fascinatie en vuur.

Op aanvraag schilder ik voor uw interieur een gepast schilderij met de kleuren en afmetingen van uw verlangens.