Over Daisy

Daisy
Het madeliefje (Bellis perennis) is een kleine vaste plant uit de composietenfamilie (Asteraceae) die tot 15 cm hoog wordt. 

De naam Bellis perennis betekent eeuwige schoonheid of 

'alle jaren mooi'!

Mijn naam is Daisy Haverals.  Geboren in 1963 in België en sinds mijn kindertijd is het opmerkelijk dat ik talent heb voor tekenen. Deze gave heb ik meegekregen van mijn ouders, waarop ik zeer trots ben.

Tot 2020 heb ik steeds les gegeven. Kinderen vormen de basis van ons bestaan. Als onderwijzeres kon ik op de basisscholen ook met hen mijn hart ophalen om op creatieve manier mooie dingen te verwezenlijken. Kinderen zijn unieke wezens die zoveel talent in zich dragen. 

Meespeeltheaters - meeleeftheaters - workshops - presentaties zijn sinds 2021 mijn passie. Met mijn handpop 'LEVE' de bij breng ik hartverwarmende vertoningen, waarbij we het boeiende, inspirerende leven van de bijen op een vrolijke manier brengen. Samen met mijn man, Johnny, hebben wij een imkerij 'APIS-VITA' in Hongarije. Daar is de natuur nog ongerept en kunnen wij zuivere honing oogsten, dankzij onze bijen. 

'Innerpassioncrea' : vanaf 2000 begon ik mijn doorbraak in de schilderkunst. Verscheidene vernissages en tentoonstellingen brengen mij bekendheid. Academie volgde ik niet, ik wou met mijn eigen talenten naar buiten komen, mijn eigen kunstzinnigheid tonen, zonder dat mij iets van buitenaf opgelegd werd. Vooral schilderen met olieverf is mijn motivatie, meestal schilder ik met mijn handen en komt er geen kwast aan te pas. Zo krijg ik meer voeling met het schilderij en ben ik intens met het werk bezig! Het schilderen van portretten verwerk ik in een eigen stijl en kleur die overeenstemt met het gevoel op dat moment. Portretten komen als het ware tot leven.

Een groot aantal schilderijen hebben er ook toe geleid dat er een helende kaartenset tot stand is gekomen. Schilderijen ... vol gevoelens, met passie, met een boodschap...

'Daisy Design' toont originele en gepersonaliseerde kunstwerken. Ontwerpen en creaties met bijzonder materiaal. 

Graag zou ik mijn passie willen delen met iedereen die van creëren houdt!

Je bent wie JIJ bent! Ik ben die IK ben!